zdravim taky vam semtam nekdy preskoci prumyslovka naba(myslim tim to krupnuti..) a nevite cim to asi je?
Par ODPOVEDI
-Pružinka v driveru (cvrku) je málo napnutá. Edit: nebo už máš packy/zarážky vychozený.
-jj přesně tak ta pružinka co vrací praporky je povolená a jeden z praporků je tam upe volně a když na něj přijde tlak tak přeskočí, ale tuto si měl řešit co nejdřív, protože to mrdá jak nábu, tak praporky...
A až to budeš mít venku, tak rovnou zkontroluj ložiska, mě se to stalo už 2x a 2x v tom bylo i to lóžo. Jo a asi to víš, ale v driveru bejvaj 2
-Kámoš má podobnej problém sem tam mu to šlape na prázdno ale má pastorek tak mě napadlo koupit novej.pomuže to??
-Tak v případě pokud má pastorek, tak novej určitě pomůže Smile.Nebo se pokusit rozdělat ten starej a spravit ho (podle toho jaká paseka bude uvnitř).
-Hele presne tuto se mi stalo u hazzardky, a pak k mymu udivu jsem zjistil, ze dve ze tri lozisek v driveru byly uplne na prach..
-jj přesně tak, já mám taky hazarda a už se mi to stalo 2x ale neni problém to vyměnit